21 tammi Vko 4
Lounaslista 25.1. – 29.1.
Maanantai
Pestolla marinoitu mozzarellasalaatti (G,sis. pähkinää)
Siskonmakkarakeitto (G,L)
Murukastike (G,L) Perunamuusi (G,L)
Gyros maustetut broilerinpaistileikkeet (G,L) Curryriisi (G,L) Tzatziki (G,L)
Tiistai
Tandoori-broilerisalaatti (G,L)
Lohikeitto (G,L)
Mausteiset jauhelihapuikulat (G,L) Paistetut perunat (G,L) Valkosipuliset uunijuurekset (G,L)
Kebabkiusaus (G,L)
Keskiviikko
Lohi-kanamunasalaatti (G,L)
Juustoinen broilerikeitto (G,L)
Saksalainen makkarapannu (G,L) Perunamuusi (G,L)
Paistetut muikut (L) Valkosipulimajoneesi (G,L) Keitetyt perunat (G,L)
Burger keskiviikko: BBQ Burger,ristikkoperunat, sweet-chilidippi (G,L) Saatavana myös gluteeniton annos!
Torstai
Paahtopaistisalaatti (G,L)
Hernekeitto (G,L) Pannari hillo ja kermavaahto (L)
Uunilohi (G,L) Tartarkastike (G,L) Perunamuusi (G,L) Paahdetut kukkakaalit (G,L)
Pariloitu maksa (G,L) Puolukkahillo (G,L) Keitetyt perunat (G,L)
Perjantai
Sitruunamarinoitu katkarapusalaatti (G,L)
Savuporokeitto (G,L)
Teriyakihärkä (G,L) Jasminriisi (G,L)
Broileri-fetatortillat (L)