Ajankohtaista


Viikin Helmi Lounaspassi, etuja Kanta-asiakkaille!

Lounaspassilla etu kanta-asiakkaille. Näyttämällä korttia lounasostosi yhteydessä, järjestelmä kirjaa tapahtuman tietokantaan ja palkitsee sinut ilmaisella lounaalla kun sen aika tulee! Kortti on henkilökohtainen ja saat sen kassalta.

 

Viikin Helmi – Rakkaudesta ruokaan 20-vuotta

Viikin Helmi viettää 20-v juhlavuottaan työn merkeissä. Tapahtumaviikko 19 oli menestys ja jatkamme vuotta tempauksien merkeissä. Seuraa meitä facebookissa ja nettisivuillamme, niin pääset osalliseksi etuihin.

Juhlan kunniaksi uudistettu ravintolamme palvelee maukkaiden lounaiden ja kaiken kattava Catering juhlien sekä ruokatilausten merkeissä taatulla kokemuksella!

Tervetuloa monipuoliselle lounaalle Helmeen!

Monipuoliset lounaat noutopöydästä tarjolla arkisin klo 10.30-14.30.   Viikon lounaslistan löydät täältä, unohtamatta legendaarisia Porsaanleikkeitä! Lisäksi on tarjolla Päivän Keitto sekä Päivän Salaatti. Mikäli et ehdi herkutella paikan päällä, voit ottaa lounaasi tai salaattisi mukaan.

Lounas on päivän parasta aikaa!

Muistathan , että Kuparin Helmi palvelee kaikkia asiakkaita pääravintolassa! Kuparin listan löydä täältä ja lounas on tarjolla 9.30-13.30! Tervetuloa

Burger Keskiviikko

Keskiviikkoisin Helmessä Burger-päivä. Viikoittain vaihtuvat itsetehdyt Burgerit, lisänä Lankkuperunoita ja Helmen dippejä. Myös gluteeniton versio saatavilla.

Tuu kokeilemaan!

Lounaat työpaikalle

Aina ei ole aikaa lähteä lounaalle. Toimitamme lounaita työpaikoille, kysy lisätietoja timo.saikkonen@viikinhelmi.fi ja pyydä tarjous!

Tarjottavia Illanviettoihin

Saunaillat, Tyky-päivät, Illanistujaiset!

Palvelut osiosta löydät vaihtoehtoja monenlaisiin tilaisuuksiin! Klikkaa ja katso tilaisuuteesi sopivat tarjottavat. Mikäli listoilta ei löydy hakemaasi, ota yhteyttä, niin räätälöidään yksilölliset tarjottavat toiveittesi mukaan. Laajemmat kokonaisuudet teemme aina asikkaan toiveiden mukaan. Muistathan, että keittiömme palvelee myös lauantaisin!

Suunnitteletko juhlia tai illanviettoja? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.