14 tammi Lounas vko 3
Lounaslista 18.1. – 22.1.
Maanantai
Tonnikala-Kananmunasalaatti (G/L)
Kermainen Riistakeitto (G/L)
Pippurihäränpata (G/L), Riisi (G/L)
Broilerin Koipinuijat (G/L), Yrttiperunat (G/L)
Pariloidut Kasvikset (G/L)
Tiistai
Hedelmäinen Broiler-Fetasalaatti (G/L)
Jauhelihakeitto (G/L)
Poropyörykät, Puolukkahillo (L), Perunamuusi (G/L)
Lohimureke, Sipuli-Voikastike (G/L), Uuniperunoita (G/L)
Uunijuurekset (G/L)
Keskiviikko
Kermajuustosalaatti (G/L)
Kermainen Broilerkeitto (G/L)
Tonnikalalasagne (L) (keittiöstä glut!)
Tapolan Höyrynakit (G/L), Perunamuusi (G/L)
Burger-keskiviikko: PekoniBurger, Maalaisranskalaiset, Chilidippi (saatavana myös gluteenittomana)
Torstai
Katkarapusalaatti (G/L)
Hernekeitto (G/L) ja Pannari (L)
Pannupihvi, Paistettua Sipulia (G/L)
Purjoinen Lohileike , Tilli-Kermaviilikastike (G/L)
Kermamuhennetut Perunat (G/L), Keitetyt Perunat (G/L)
Perjantai
Talon Kreikkalainensalaatti (G/L)
Kylmäsavulohikeitto (G/L)
Pyttipannu (G/L)
Mausteinen Kookoskana (G/L), Paistettu riisi (G/L)
Feta-Punajuuripaistos (G/L)