28 helmi Vko 10
Lounaslista 4.3. – 8.3.
Maanantai
Chilibroilerisalaatti (G,L)
Lohikeitto (G,L)
Kebabkiusaus (G,L)
Pariloitu maksa, paistettu sipuli (G,L) Perunamuusi (G,L) Puolukkahillo (G,L)
Tiistai
Lohi-kanamunasalaatti (G,L)
Lihakeitto (G,L)
Riista-pekonipata (G,L) Perunamuusi (G,L)
Broilerin koipi (G,L) Curry-omenakastike (G,L) Riisi (G,L)
Keskiviikko
Pestomarinoitu fetasalaatti (G,L)
Broilerikeitto (G,L)
Makkarakupit (G,L) Sinappirelissillä ja juustolla (G,L) Perunamuusi (G,L)
Mantelikala
Keitetyt perunat (G,L)
Burger keskiviikko: Valkosipuliburger, maalaisranskalaiset, marinoitua punasipulia (G,L)
Torstai
Porsaanfilesalaatti (G,L)
Hernekeitto (G,L) pannari hillolla ja kermavaahdolla (G,L)
Jauhelihapihvit (G,L) Herkkusienikastike (G,L) Perunamuusi (G,L)
Uuniperunat , Katkaraputäyte (G,L)
Perjantai
Balsamico mozzarellasalaatti (G,L)
Siskonmakkarakeitto (G,L)
Burgundinpata (G,L) Valkosipuliperunat (G,L)
Kebab-punasipuli-paprikapizza, Broileri-ananas-aurajuustopizza (L)