14 helmi Vko 8
Lounaslista 18.2. – 22.2.
Maanantai
Kebabsalaatti (G,L)
Kermainen savuporokeitto (G,L)
Makkara-pekonikastike (G,L) Perunamuusi (G,L)
Paneroidut broilerinpalat (L) Cajundippi (G,L) Maalaisranskalaiset (G,L)
Tiistai
Mozzarellasalaatti (G)
Broilerikeitto (G,L)
Kermainen jauhelihavuoka (G,L)
Lohi (G,L) Sitruunaremouladekastike (G,L) Perunamuusi (G,L)
Keskiviikko
Lohiseljanka (G,L) Smetana (G,L)
Paahtopaistisalaatti (G,L)
Sinappinen possupata (G,L) Perunamuusi (G,L)
Teriyakikanaa (L) Basmatiriisi (G,L)
Burger keskiviikko: Paholaisen burger, lankkuperunat, valkosipulimajoneesi (L) Keittiöstä glut annos (L)
Torstai
Limemarinoitu katkarapusalaatti (G,L)
Hernekeitto (G,L) pannari hillo ja kermavaahto (L)
Ylikypsää härkää (G,L) Punaviinikastike (G,L) Kermaperunat (G,L)
Firenzen kala
Perjantai
Mangomarinoitu broilerisalaatti (G,L)
Lihakeitto (G,L)
Snack menu:
Pekoni-nakit (G,L) BBQ- lihapullat (G,L) Broilerin Koipinuijat (L) Sipulirenkaat (L)
Paistinperunat (G,L) Chili ja currymajoneesi (G,L)