Vko 8

Lounaslista 18.2. – 22.2.


Maanantai

Kebabsalaatti (G,L)

Kermainen savuporokeitto (G,L)

Makkara-pekonikastike (G,L) Perunamuusi (G,L)

Paneroidut broilerinpalat (L) Cajundippi (G,L) Maalaisranskalaiset (G,L)

Tiistai

Mozzarellasalaatti (G)

Broilerikeitto (G,L)

Kermainen jauhelihavuoka (G,L)

Lohi (G,L) Sitruunaremouladekastike (G,L) Perunamuusi (G,L)

 

 

 

Keskiviikko

Lohiseljanka (G,L) Smetana (G,L)

Paahtopaistisalaatti (G,L)

Sinappinen possupata (G,L) Perunamuusi (G,L)

Teriyakikanaa (L) Basmatiriisi (G,L)

Burger keskiviikko: Paholaisen burger, lankkuperunat, valkosipulimajoneesi (L) Keittiöstä glut annos (L)

Torstai

Limemarinoitu katkarapusalaatti (G,L)

Hernekeitto (G,L) pannari hillo ja kermavaahto (L)

Ylikypsää härkää (G,L) Punaviinikastike (G,L) Kermaperunat (G,L)

Firenzen kala

 

 

 

Perjantai

Mangomarinoitu broilerisalaatti (G,L)

Lihakeitto (G,L)

Snack menu:

Pekoni-nakit (G,L) BBQ- lihapullat (G,L) Broilerin Koipinuijat (L) Sipulirenkaat (L)

Paistinperunat (G,L) Chili ja currymajoneesi (G,L)