Vko 8

Lounaslista 22.2. – 26.2.


Maanantai

Sitruunamarinoitu katkarapusalaatti (G,L)

Lohiseljanka (G,L) Smetana (G,L)

Kebabkiusaus (G,L) Punajuurigratiini (G,L)

Paneroidut broilerin palat (L) Currymajoneesi (G,L) Kasvisriisi (G,L)

Tiistai

Lohi-kanamunasalaatti (G,L)

Koskenlaskijan broilerikeitto (G,L)

Sipuliset jauhelihapihvit (G,L) Perunamuusi (G,L) Paahdetut timjami porkkanat ja palsternakat (G,L)

Tempuraturska (L) Sitruunaremouladekastike (G,L)

Keskiviikko

Mangomarinoitu broilerisalaatti (G,L)

Makkarakeitto (G,L)

Burgundinpata (G,L) Perunamuusi (G,L)

Paahdettua broileria, perunaa ja kasviksia (G,L) Tzatziki (G,L)

Burger keskiviikko: BBQ Burger, marinoitu sipuli, lankkuperunat, valkosipuliaioli (L) Saatavana glut annos!

Torstai

Leipäjuustosalaatti (VL,G)

Hernekeitto (G,L) Pannari hillo ja kermavaahto (L)

Herkuttelijan nakkikastike (G,L) Perunamuusi (G,L)

Lohimurekepihvit (G,L) Keitetyt perunat (G,L) Paahdetut kasvikset (G,L)

Perjantai

Porsaanpaistisalaatti (G,L)

Savuporokeitto (G,L)

Tortillapäivä:

Tortillaletut (L) Meksikolainen jauheliha-paputäyte (G,L) Broileri-tuorejuustotäyte (G,L)

Salaatti, kurkku, tomaatti, punasipuli, salsa, Creme Fraiche, Nachos (G,L)

Välimeren lohkoperunat (G,L)