18 helmi Vko 8
Lounaslista 22.2. – 26.2.
Maanantai
Sitruunamarinoitu katkarapusalaatti (G,L)
Lohiseljanka (G,L) Smetana (G,L)
Kebabkiusaus (G,L) Punajuurigratiini (G,L)
Paneroidut broilerin palat (L) Currymajoneesi (G,L) Kasvisriisi (G,L)
Tiistai
Lohi-kanamunasalaatti (G,L)
Koskenlaskijan broilerikeitto (G,L)
Sipuliset jauhelihapihvit (G,L) Perunamuusi (G,L) Paahdetut timjami porkkanat ja palsternakat (G,L)
Tempuraturska (L) Sitruunaremouladekastike (G,L)
Keskiviikko
Mangomarinoitu broilerisalaatti (G,L)
Makkarakeitto (G,L)
Burgundinpata (G,L) Perunamuusi (G,L)
Paahdettua broileria, perunaa ja kasviksia (G,L) Tzatziki (G,L)
Burger keskiviikko: BBQ Burger, marinoitu sipuli, lankkuperunat, valkosipuliaioli (L) Saatavana glut annos!
Torstai
Leipäjuustosalaatti (VL,G)
Hernekeitto (G,L) Pannari hillo ja kermavaahto (L)
Herkuttelijan nakkikastike (G,L) Perunamuusi (G,L)
Lohimurekepihvit (G,L) Keitetyt perunat (G,L) Paahdetut kasvikset (G,L)
Perjantai
Porsaanpaistisalaatti (G,L)
Savuporokeitto (G,L)
Tortillapäivä:
Tortillaletut (L) Meksikolainen jauheliha-paputäyte (G,L) Broileri-tuorejuustotäyte (G,L)
Salaatti, kurkku, tomaatti, punasipuli, salsa, Creme Fraiche, Nachos (G,L)
Välimeren lohkoperunat (G,L)