15 helmi Vko 8
Lounaslista 19.2. – 23.2.
Maanantai
Lohisalaatti (G,L)
Makkarakeitto (G,L)
Kebab kahdella kastikeella (G,L)
Broilerinfileetä curry-rosepippurikastike (G,L) Riisi (G,M) Paistinperunat (G,M)
Tiistai
Broiler-Melonisalaatti (G,L)
Chorizopullakeitto (G,L)
Jauhelihapastapaistos (L)
Ruiskala (L) Sitruunakermaviilikastike (G,L) Muhennetut perunat (G,L)
Keskiviikko
Kreikkalainensalaatti (G,L)
Lohikeitto (G,L)
Saksalainen makkarapannu (G,L) Perunamuusi (G,L)
Srirachabroileri (G,M) Täysjyväriisi (G,M)
Burger keskiviikko: Talon Burger, Lankkuperunat, RemouladeDippi (L)
Torstai
Katkarapusalaatti (G/L)
Hernekeitto (G,M) Pannari hillo ja kermavaahto (L)
Paholaisen lihapata (G,M) Perunamuusi (G,L)
Riistakiusaus, Puolukkahillo (G,L)
Perjantai
Kebabsalaatti (G,L)
Chili-Porkkanasosekeitto (G,L)
Paneroitu porsaanleike (L) Choronkastike (VL,G) Kermaperunat (G,L)
Broileri-Kasvistortillat (L)